MINI със световна премиера във Франкфурт

Общи 07 септември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4190 посещения | без коментари

Представянето на MINI по време на Международното автомобилно изложение (IAA) 2011 във Франкфурт ще премине под знака на растящото многообразие от модели и уникалните възможности за индивидуализиране. Най-важното в световен мащаб автомобилно изложение е сцена за световната премиера на новото MINI Coupe. Освен това от 15 до 25 септември пред публиката на IAA ще бъде представена не само цялата палитра от модели, но и актуалната програма за ексклузивни възможности за индивидуализация MINI Yours, както и предложенията от атрактивни оригинални аксесоари MINI.
Със спортно си излъчване и новаторската форма на покрива MINI Coupe демонстрира индивидуален характер. В същото време неговата принадлежност към марката се подчертава от типичните за MINI дизайнерски елементи както в интериора, така и в екстериора.
При старта на продажбите на 1 октомври 2011 г. двуместният автомобил ще се предлага с четири двигателя. Спектърът на мощността се простира от 90 кВт/122 к.с. при MINI Cooper Coupe, през MINI Cooper SD Coupe със 105 кВт/143 к.с., MINI Cooper S Coupe със 135 кВт/184 к.с. до екстремно спортното MINI John Cooper Works Coupe със 155 кВт/211 к.с. За още по-подчертаното Go-kart усещане допринасят както мощните двигатели, така и специфичните настройки на окачването, хармоничното разпределение на теглото, особено здравата каросерия, както и характерната аеродинамика с издигащ се заден спойлер.
Специално внимание в презентацията на MINI е отделено на състезателната версия MINI John Cooper Works Coupe Endurance, адаптирано за 24-часовото състезание на пистата Нюрбургринг.
Успоредно с разширената гама от модели нарастват и възможностите за индивидуално конфигуриране на автомобилите с марка MINI. MINI Yours включва ексклузивни опции за вътрешния и външния дизайн, чиито качества в максимална степен са съобразени с неподражаемия стил на марката MINI.
На IAA 2011 ще бъде представено и MINI Clubman Hampton, което в особено концентрирана форма олицетворява неподражаемия стил на MINI Yours.
При този модел лаковите покрития и джантите, външният и вътрешният дизайн, както и специфичните детайли от оборудването са старателно съгласувани, за да придадат особена нотка както на излъчването на автомобила, така и на усещането при шофиране. С по-ексклузивно излъчване в момента може да се похвали само едно MINI: MINI INSPIRED BY GOODWOOD. Този специален модел на MINI с три врати, който също ще може да бъде видян на IAA 2011, е създаден под ръководството на дизайнерски екип на Rolls-Royce Motor Cars.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте