Chevrolet на Автосалон Франкфурт 2011

Общи 07 септември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4660 посещения | без коментари

Годината на стогодишния юбилей на марката Chevrolet донесе истински водопад от положителни новини, продуктови новости и акценти, заслужаващи празнично отбелязване. Четвъртата по обем на продажбите автомобилна марка в света се движи стремително в своето развитие и това усещане за динамика ще бъде отразено на нейния щанд в зала 9 на 64-тото издание на международното автомобилно изложение във Франкфурт.
Сред множеството автомобили на фирмения щанд ще бъде и многоочакваното пето поколение на Chevrolet Camaro. Продажбите на версиите Сoupe и Сonvertible на новия Camaro в Европа ще започнат през септември 2011 г.
Tази година Chevrolet ще представи на изложението и уникалния Corvette Centennial Edition – машина със зловещо излъчване, иновативни елементи в дизайна и забележителни динамични характеристики.
В предназначените за представителите на пресата дни на изложението, на щанда на Chevrolet в рамките на програмата Corvette Engine Build Experience ще бъде сглобен на живо истински цял двигател на Corvette.
Европейската премиера на новия модел Malibu заслужава особено внимание, тъй като от 2012 година той ще изпълнява ролята на флагман в гамата на Chevrolet на Стария континент.
Два изключително вълнуващо концептуални модела също ще отбележат своята пазарна премиера на автомобилното изложение във Франкфурт. Роудстърът Chevrolet Miray и спортният пикап с авантюристичен дизайн Colorado Rally.
На своя щанд компанията ще постави акцент и върху най-икономичния седан на европейския пазар. Това е Aveo с 1,3-литров турбодизелов агрегат и мощност от 75 к.с.
Два месеца преди официалната му пазарна премиера в Европа, електромобилът с възможност за удължаване на пробега Chevrolet Volt ще бъде показан както на щанда на Chevrolet, така и в зала номер 4, където ще бъде на разположение за пробно шофиране.

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте