Ще има „яки“ лади още тази година

Общи 11 февруари 2014 | Speed-Press.com A- A+ 8395 посещения | без коментари

Тази година АвтоВАЗ ще пусне две спортни версии на Lada Kalina. Според Виктор Шаповалов, генерален директор на „Лада Спорт“, компанията готви хилядния екземпляр на Lada Granta Sport: „Започнахме активна работа още от средата на 2013 г. и за половин година успяхме да произведем не само 1000 бройки от този модел, но и да ги продадем. Това означава, че привличаме млади, активни купувачи към марката. Планираме нови спортни модели. Още тази година ще има две такива модификации на базата на Kalina“.

Засега той не бърза да разкрие техническите характеристики на новите автомобили. От по-ранна информация се знае, че Lada Kalina Sport ще получи два 1,6-литрови силови агрегата, единият с мощност 120 к.с., а другият – със 135 к.с. Възможно е името на модификацията да е Сhampion.


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте