Шествие от мотористи и камиони и рок концерт в събота

Общи 22 март 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5265 посещения | без коментари

За пореден път мотоциклети и товарни автомобили застават заедно, водени от една идея – да се покаже, че на пътя има място за всички. И тази година мотористи и приятели ще се съберат за парадното си шествие в началото на сезона, за да напомнят, че с идването на пролетта идва и свободният дух, а с него и все по-засиленият трафик по улиците и главните междуселищни артерии.
Най-малките и най-големите на пътя – мотоциклети и камиони – се събират в едно парадно шествие, водено от призьора в конкурса Международен камион на годината – Mercedes-Benz Actros, който стъпи на нашия пазар след световната си премиера през септември 2011. Изключително технологичният Actros, флагманът на марката, ще поведе колоната на 24.03.2012 точно в 11.00 часа от храм-паметника Александър Невски, като ще мине през централните столични булеварди (бул. „Васил Левски“, бул. „Патриарх Евтимий“ и бул. „България“) до Националния исторически музей, кв. „Бояна“. Там традиционно ще се проведе откриването на сезона, с много бира и забавления. Българска рок банда ще се грижи за доброто настроение на мотористите и техните приятели, така че всички любители на двуколесните, на хубавата музика, бирата и високите скорости ще са добре дошли до късните часове на деня.



 
Ключови думи:   mercedes actros, mercedes benz, mercedes benz actros
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте