Следващото поколение Mercedes A-класа идва през 2018 г.

Общи 20 август 2014 | Speed-Press.com A- A+ 9465 посещения | без коментари

Следващото поколение Mercedes A-класа ще се появи след 4 години. Mercedes вече разкриха плановете за си нея. Познатият хечбек ще бъде последван от версии седан, купе, роудстър и шутинг брейк.
Немският гигант направи голям стъпка в класа на компактните градски автомобили със сегашната А-класа, и по-точно със спортното си излъчване в сравнение с предишната “кашоновидна” количка.
През 2018 г. Mercedes ще предложи хечбек с пет врати, последван от първия седан в историята на този модел. Решението на компанията е ясно, основните конкуренти в лицето на Audi A3 и BMW Серия 1 вече предлагат на пазара версии седан.
Година по-късно Mercedes ще пусне версии купе, роудстър и шутинг брейк. Първите две ще фокусират сили в надпревара с Audi TT, докато версията шутинг брейк ще бъде предназначена предимно за европейския пазар и ще представлява топ версията в моделната гама.

 
Ключови думи:   Mercedes-Benz
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте