Кипи подготовка за „Златен волан на AUTO BILD България”

Общи 21 ноември 2012 | Speed-Press.com A- A+ 7240 посещения | без коментари

Трескава подготовка кипи в подземията на НДК, защото тази вечер там в Зала 1 точно в 19,30 ще бъдат връчени наградите „Златен волан на AUTO BILD България”. Поканени са представители на автомобилния бизнес у нас, пилоти, звезди, медии и приятели на изданието.
За доброто настроение в Зала 1 ще се грижат Любо Киров и „Смъглърс Колектив”, а водещ ще бъде Захари Бахаров. Талисмани на събитието ще бъдат „Мис Национален отбор по баскетбол 2012“ Александра Богданска и Тереза Райкова, „Мис Национален отбор по футбол 2012“.
За първи път „Златен волан на AUTO BILD” се провежда в толкова широкомащабен формат в България. Награждаването ще бъде излъчено в неделя, 25 ноември, от 13,30 по bTV Action.
Имената на победителите се пазят в строга тайна и ще бъдат обявени тази вечер. Припомняме, че те бяха избрани чрез он-лайн гласуване на читателите на AUTO BILD България. На финали отидоха 24 модела, разпределени в шест категории – малки автомобили, компактни автомобили, среден и луксозен клас, SUV-ове, купета/кабриолети и ванове. Отделно се дава и наградата „Зелен волан“ за най-добра екологична иновация. Победителите бяха излъчени първо от читателите, а във втората част на конкурса своята оценка дадоха и редакторите от списанието, както и пилоти и звезди, които подложиха на колите общо 7000 км тестове.

 
Ключови думи:   auto bild
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте