Избират най-добрите професионални автосервизи на Аутомеханика 2014 във Франкфурт

Общи 21 декември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 9180 посещения | без коментари

Всеки, който е посещавал изложението Аутомеханика, провеждано през една година във Франкфурт на Майн, със сигурност е бил впечатлен от огромното количество фирми и марки, активни в сегмента на следпродажбения сервиз. В областта на товарните автомобили през изминалата година бе наложен критерият „Truck Competence“ за изложители, специализирани в областта на камионите, автобусите и влекачите.
Именно сред тези компании читатели и специалисти ще определят най-добрите, като отличниците ще бъдат обявени в рамките на предстоящия панаир Аутомеханика от 16 до 20 септември 2014. До момента за участие в конкурса са се записали 200 фирми. Гласуването се извършва онлайн на страниците на изложението и на специализираното списание: www.automechanika.com и www.profi‐werkstatt.net.
Общо 19 обособени категории представят целия кръг от продукти и услуги в сегментана товарните автомобили и автобуси:
1. Замерване на оси2. Акумулатори и зарядни устройства 3. Спирачни системи4. Резервни части5. Филтри6. Повдигащи устройства7. Поддръжка на климатични инсталации8. Светлини и светлинна техника9. Търговия с резервни части10. Масло и смазочни материали11. Услуги за автобуси, камиони и влекачи12. Смяна и поддръжка на гуми13. Почистване и поддръжка14. Софтуер и диагностика на МПС15. Фирми, отдаващи товарни МПС под наем16. Автомивки17. Оборудване на сервизи и МПС18. Концепции за сервизи19. Инструменти.

 

Kia вади ново купе Kia вади ново купе
21 декември 2013
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте