Дивият рубин на Citroen стана питомен, но само за Китай

Общи 21 декември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 8935 посещения | без коментари

Citroen публикува официални снимки на новия седан от гамата на DS. Засега французите смятат да предлагат модела 5LS само в Китай, като продажбите му там започват от март 2014 г.
Автомобилът се придържа към дизайнерската линия на показаната на салона в Шанхай концепция Wild Rubis. Размерите на серийния Citroen DS 5LS са 4,7 х 1,84 х 1,5 м при колесна база 2,71 м.
В салона на Citroen DS 5LS китайците ще се чувстват като европейци на борда на C4, само че за интериора са избрани по-качествени материали като кожа и дърво. В обзавеждането влизат опции, като предни седалки с масажни функции (знаем колко азиатците държат на масажите), безключово влизане, йонизатор на въздуха, мултимедийна система със сензорен екран и DVD.
Сред възможностите за двигателите са THP 160 и THP 200, куплирани с 6-степенна автоматична предавателна кутия.
Ще произвеждат автомобила в завода в Шензен, а от следващата година оттам ще излиза и нов SUV на Citroen, пак от луксозната линия DS.

 
Ключови думи:   citroen
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте