Галин Герчев победи в „Приморско 4х4“

Общи 07 септември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5330 посещения | без коментари

Нажежени страсти, рев на двигатели и зрелищни изпълнения съпътстваха офроуд състезанието „Приморско 4х4“. Участниците трябваше да се справят с два етапа – 15-километрова навигационна отсечка по крайбрежието и затворено трасе с естествени и изкуствени препятствия на плаж „Перла“. След официалния старт на плажа, пилотите щурмуваха атрактивна отсечка, характерна с бързи прави, остри завои, стръмни изкачвания и спускания в прекрасните гори по крайбрежието.
Разбира се, затвореното трасе на плажа бе още по-атрактивно за близо 2000 събрали се зрители. „Оцелелите“ след навигацията джипове направиха голямо шоу за всички, а най-добър се оказа екипажът Галин Герчев - Благой Петров с Toyota Land Cruiser. Галин, който е с голям опит в офроуд състезанията, мина и двата етапа с бързо, но разумно темпо. На второ място се класираха Цветелин Цанев и Веселин Пешев с Mitsubishi Pajero, а трети станаха Матей Георгиев и Милен Милков с Nissan Patrol.
Ден по-рано, плаж „Перла“ събра и над 30 участници в единственото по рода си състезание с джетове Jet Ski Приморско. Състезателите бяха разпределени в два класа – „спорт“ и „крузър“ според типа машина и трябваше да направят по два старта на скоростно трасе във залива и още толкова слалом между шамандури.
Победителите и в двете надпревари получиха множество награди от компаниите, подкрепили четвъртия национален оф-роуд събор.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте