Seat пуска Mii в стил „Сексът и градът“

Общи 23 януари 2014 | Speed-Press.com A- A+ 10275 посещения | без коментари

През последните години редица автомобилни производители най-сетне осъзнаха, че жените са по-добрите купувачи, защото понякога пазаруват просто за да оправят настроението си, и взеха да правят модели, изцяло съобразени с дамските капризи и потребности. Подобно на Renault, която си партнира с дамската модна марка Miss Sixty и направи Twingo с поставки за гримове, и испанската марка Seat пуска специална версия, създадена заедно с MANGO.
За база е използван моделът Mii. Автомобилът в стил „Сексът и градът“ ще бъде представен по време на модно събитие в Барселона, което започва от 23 януари. Първите готови бройки ще се появят на пазара през юли.
Интериорът е решен в бежово или черно, като всички облегалки, праговете на вратите и дори ключовете на автомобила са брандирани с надписа Mii by MANGO. Страничните огледала и задната част на колата носят същото лого. И най-важното – решен е огромният проблем с мястото на дамската чанта – за нея е предвидена закачалка над жабката. Може би много мъже ще възразят за тази екстра, но е сложено допълнително огледало в сенника на шофьора, а багажникът и задните седалки се сгъват така, че да поберат колкото се може повече кутии за обувки.
Ще предлагат Mii by MANGO в две версии – с три или с пет врати. Засега цените не са обявени. Първите хиляда поръчани бройки ще вървят и с три допълнителни аксесоара – чадър, ръчна чанта и още един, който бил изненада.
От днес във фен-сайтовете на Seat (www.facebook.es/seat, www.facebook.com/SEAT.Official) и Mango (www.facebook.com/mango.com) във фейсбук започва и състезание, в което всеки може да сподели идеите си за допълнителни индивидуални елементи в този кокетен автомобил и да спечели интересни награди. Големият победител ще получи и самия Seat Mii by MANGO.Агенция Speed-Press

 
Ключови думи:   Seat
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте