S3 Cabrio – Love is in the air!

Общи 20 февруари 2014 | Speed-Press.com A- A+ 5065 посещения | без коментари

Новото кабрио на Audi идва по-мощно от когато и да било - 300 к.с. и с макс. въртящ момент от 380 Нм. Откритият четириместен автомобил е с 2,0-литров TFSI двигател, куплиран с предавателна кутия S tronic. При тези данни разходът на гориво е едва 7,1 л/100 км, а вредните емисии - 165 г CO2 за километър. Задвижването е постоянно и от четирите колела.
Визуално Audi S3 Cabriolet е с доста спортни и дори мускулести пропорции – дължина 4,43 м при колесна база 2,60 м, широчина 1,79 м и височина 1,39 м. Покривът, за който са предвидени три възможни цвята, е мек и с електрохидравлично отваряне, като за понижаването на масата му са използвани магнезий, алуминий и високоякостна стомана. Специален пласт пяна допринася за шумоизолацията в интериора. Отварянето и затварянето става за по 18 сек при скорост до 50 км/ч.
Редица дизайнерски акценти подчертават динамичния профил на кабриолета – решетката, обрамчена от хром, алуминиеви ленти на ветровото стъкло, емблемата „S3“ отпред и отзад, стандартни LED светлини и други. Ускоряването от място до 100 км/ч става за 5,4 сек, а макс. скорост е електронно ограничена на 250 км/ч.
Продажбите на кабриото в Германия започват от това лято на базова цена от 48 500 евро. Вероятно няма да закъснее и появата му в България.

 
Ключови думи:   Audi
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте