Renault показа странна концепция в Делхи

Общи 05 февруари 2014 | Speed-Press.com A- A+ 10380 посещения | без коментари

Днес, на автомобилното изложение в Делхи, Renault показа новата си концепция Kwid. Прототипът представлява кросоувър и е създаден от дизайнерското студио на марката в Индия. Идеята на този модел е компанията да покаже, че може да създаде интересна високопроходима концепция от сегмент C.
Renault Kwid се задвижва от 1,2-литров турбо бензинов агрегат, комбиниран с EDC трансмисия с два съединителя, който задвижва предните колела. Концепцията може да бъде оборудвана с електромотор и батерии за потенциална Z.E. версия.
Концепцията предлага къси надвеси, двуцветен екстериор в сиво и жълто, повишен клиренс и огромни лети джанти, които според Renault я правят да изглежда като бъги.
Отвътре впечатление правят седалките, които са окачени, а пътниците на задните седалки могат да се възползват от климатик с контролери, монтирани на гърба на седалката на водача.
Един от акцентите на концепцията е така нареченият „Летящ спътник”, който излита от въртяща задна част на покрива и може да се управлява както ръчно, така и автоматично, чрез предварително зададено местоположение с помощта на GPS.

 
Ключови думи:   renault
 

Снимки


 

Ето го - Citroen C4 Cactus Ето го - Citroen C4 Cactus
05 февруари 2014
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте