Peugeot пуска сервизна програма 4+ за автомобили на четири и повече години

Общи 16 февруари 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4068 посещения | без коментари

Всички собственици на автомобили Peugeot на четири и повече години вече могат да се възползват от новата сервизна програма Peugeot 4+ в оторизираните сервизи на Peugeot в страната. Новата програма не е краткосрочна кампания, а част от цялостната стратегия на СФА, официален представител на марката у нас, e да привлече нови клиенти в сервизите чрез предлагане на конкурентни цени и професионално обслужване.
Програмата предлага изгодна поддръжка, части и ремонти за автомобили Peugeot на възраст на 4 и повече години, като не е задължително те да са закупени от СФА. Тя дори позволява на клиента да избира между оригинални резервни части, резервни части EuroRepar и заводски възстановени части.
EuroRepar обединява широка гама резервни части както за Peugeot, така и за други марки автомобили. Частите EuroRepar са отговор на високите изисквания на клиентите за качество, изгодна цена и надеждност.
Независимо кой вид части ще избере клиента, сервиз Peugeot дава 1 година гаранция за ремонта и до 2 години за вложените части. На всеки автомобил се извършват безплатно и 15 проверки „Контроли Peugeot".
Всички клиенти, които имат въпроси или нужда от допълнителна информация, могат да се свържат с професионалист по специално отворената Skype линия, имейл или телефон. Друго удобство за клиентите е възможността за запазване на час в предпочитания от него сервизен център онлайн.

 
Ключови думи:   peugeot
 

BMW разкри ActiveE BMW разкри ActiveE
15 февруари 2011
Това е Porsche Boxster E Това е Porsche Boxster E
16 февруари 2011
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте