Opel планира нов евтин модел

Общи 22 юли 2014 | Speed-Press.com A- A+ 12545 посещения | без коментари

В суровата битка за пазарни дялове в Европа Оpel ще се разпише с много изгоден малък автомобил. Производителят обаче няма да прави „евтин модел като Dacia”, предава източник от DPA, a “нов стартов модел с цена около 10 000 евро, с който да бъдат привлечени клиентите на Chevrolet”. Засега обаче говорителят на Opel не давал повече информация.
Преди време в интервю пред Financial Times президентът на GM Eвропа и главен изпълнителен директор на Opel похвали постиженията на Dacia. Според високопоставения служител обаче General Motors нямал нищо общо с румънската марка. „Но сегментът на евтините автомобили е интересен за нас и го наблюдаваме внимателно“, коментира Нойман. Още в началото на юни т.г. пред журналисти Нойман каза, че си представя модел, позициониран под Adam, “особено след изтеглянето на Chevrolet, който предлагаше малки и евтини коли“. С нови модели и двигатели до 2016 г. Opel си е поставил за цел да се върне в зоната на печалбата. До 2022 г. компанията от Рюселсхайм си е поставила за цел да изпревари по приходи Ford в Европа.

 
Ключови думи:   opel
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте