Hyundai ix35 FCEV предлага пътуване в бъдещето на фестивала EcoVelocity

Общи 02 септември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5120 посещения | без коментари

Hyundai съобщи, че последният автомобил с горивни клетки на компанията (Fuel Cell Electric Vehicle -FCEV)- ix35 ще направи британския си дебют на фестивала за нисковъглеродни автомобили EcoVelocity, който ще се състои от 8 до 11 септември край лондонската електроцентрала Battersea.
Посетителите на EcoVelocity могат да бъдат сред първите хора в света, които да изживеят едно пътуване на бъдещето със захранвана от водород кола, тъй като в рамките на форума ще има възможност за пробни шофирания на ix35 FCEV. Този автомобил е трето поколение FCEV на Hyundai, който демонстрира огромния напредък на компанията в разработката на коли с алтернативни горива.
Предлагайки комфорта на днешните автомобили с конвенционални ДВГ, ix35 FCEV предлага автономност от 580 км, максимална скорост от 160 км/ч и се ускорява от 0 до 100 км за 1,28 сек. Задвижването работи безпроблемно при отрицателни температури - до -25

 
Ключови думи:   battersea, electric vehicle, fuel cell, hyundai
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте