Federal-Mogul представи три новаторски подгревни свещи

Общи 06 декември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 8600 посещения | без коментари

Световният лидер при доставката на технологии за двигателя Federal-Mogul представи по време на пресконференция в София три новаторски подгревни свещи Beru за студен старт на дизелови двигатели. Доставчикът има повече от 100 години опит в областта и най-новите продукти са ISS свещи, керамични и със сензорна технология - PSG, която има интегриран сензор за постоянно следене на налягането в горивната камера. Така може да се отчита налягането на база всеки цилиндър и да се изпраща информация към електронната система за контрол на двигателя. Благодарение на тази връзка впръскването на горивото, високото налягане и нивата на рециркулация на отработените газове могат да бъдат оптимизирани. Резултатът е по-добър разход, намаляване на частиците и вредните емисии азотен окис.


Federal-Mogul награди и своя дистрибутор Тех-ко, най-голям тази година на продуктите Beru в България. Марката BERU е синоним за запалителна технология за бензинови двигатели и технология за студен старт на дизелови двигатели. Франтишек Кепка, технически мениджър на Federal-Mogul за Централна и Източна Европа, връчи наградата на Борис Василев, старши продуктов мениджър на Тех-ко.


Фирма Тех-ко е сред най-старите и един от най-големите дистрибутори на Federal-Mogul в България, като двете компании са партньори още от навлизането на Federal-Mogul на българския пазар. Традиционно Тех-ко си партнира с Federal-Mogul за продажбата на гамата продукти Champion и Ferodo. След преминаването на бизнеса на Beru със запалителни свещи към портфолиото на Federal-Mogul през 2012 г. фирма Тех-ко започва дистрибуцията и на тази гама продукти.

Агенция Speed-Press

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте