Audi спонсор на Freeride World Tour

Общи 17 януари 2014 | Speed-Press.com A- A+ 5840 посещения | без коментари

Audi разширява присъствието си на международната сцена на зимните спортове. От началото на зимния сезон през декември марката постави началото на партньорството си със Freeride World Tour. Така както и при сътрудничеството със Световната купа по ски-крос, чрез фрийрайд дисциплината марката се насочва към активна млада целева група.
Първоначално партньорството е планирано за период от 2 години. Марката е партньор на Audi FIS Световната купа по ски алпийски дисциплини и на Audi FIS ски-крос Световната купа, както е и спонсор на националните отбори по ски на 15 държави, между които и България.
„Новата дисциплина, която спонсорираме, перфектно допълва програмата ни от зимни спортове. Стартирайки подкрепата си в дисциплината ски-крос, марката таргетира млада аудитория, логично беше да се ангажираме с присъствие и с Freeride World Tour” – изрази своето мнение Флориан Цитцелсбергер, мениджър спортен маркетинг и партньорства с други марки към Audi АГ. „Дисциплината ни дава възможност за присъствие във вълнуващи кадри и локации, представяне на марката в динамична среда. С нетърпение очакваме развитието на това партньорство.”
Николас Хале – Уудс, основател и генерален мениджър на Freeride World Tour, сподели:
” Партньорството с Audi е страхотна новина за нас. Audi е перфектната автомобилна марка за зимните спортове и за всяка алпийска дициплина. Автомобилите, имиджът на марката и асоциацията със зимните спортове са уникални.”Видео

 
Ключови думи:   Audi
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте