TopGear 93: Наградният брой!

Общи 04 декември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 10180 посещения | без коментари

Всички обичат подаръците, а ние обичаме да си ги правим сами, като караме коли-мечти и не-толкова-мечти. Понякога оставаме неприятно изненадани, предположенията ни отиват по дяволите, а понякога слизаме от колата и зяпваме в потрес. „Господи, колко е добра!”, мислим си.
Краят на годината е времето, в което дърпаме чертата и концентрираме тези Господи-колко-е-добра автомобили в два поредни броя, защото го заслужават. Заслужавате и вие да ги видите още веднъж, в различни фотосесии с вещи мнения и оценки, отлежали и дестилирани във времето. Не награждаваме само коли, а и хора, чиито дела са оформили автомобилната и състезателната година такава, каквато е.


А тя е изключително пъстра, с наистина неочаквана комбинация от победители. В настоящия брой ще разберете избора на Джеймс Мей за кола на годината, ще видите кой е мъсълкар на годината, ще четете букви на фона на два уникални луксозни автомобила, обвити в гумен пушек, ще бъдете респектирани от едно невероятно българско автомобилно животно и въобще ще отгръщате всяка страница с жажда към следващата.


Което не значи, че броят минава без „Новини“. Там посрещаме бъдещия бестселър на Porsche - Macan, брутализирания затворен Jaguar F-Type Coupe, едно лудо шведско комби в лицето на Volvo V60 Polestar, както и най-хищната Godzilla – Nissan GT-R Nissmo.
Не оставаме и без „Планета TopGear”, която се доминира от човека, доминирал шампионата на F1, категоричния Себастиан Фетел. Мъжът, когото не сме свикнали да виждаме без купа в ръце, споделя любопитни истории от другата си работа... Но за нея ще четете в броя.
В същия, в който караме най-бързото серийно Peugeot RCZ R, най-новото Suzuki SX4 S-Cross, караме и Gran Turismo 6... Да, в рубриката „Тест” ще намерите страничка с впечатленията ни от най-чаканата автомобилна игра. Както и страница с интересния пламенен испанец Seat Ibiza и разумната Insignia Sports Tourer, следвана от далеч не толкова разумния автомобил Caterham. Той пък обаче идва с разумните едва 80 коня. Много разумно безумие.
Така че, ако не сте пропускали брой на TopGear, сега е възможно най-неудачният момент да го направите. Идва на пазара в сряда и ви препоръчваме да разгръщате страниците внимателно, защото са пропити с високооктанов бензин.

Приятно четене!


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте