MSO 650S Coupe Concept показва още повече екстри

Общи 29 април 2014 | Speed-Press.com A- A+ 10705 посещения | без коментари

Поръчковият отдел на McLaren публикува първите снимки на специално изпълнение на тема 650S. Става дума за MSO 650S Coupe Concept, като първите три букви от името идват от McLaren Special Operations. Прототипът вече бе на турне в Китай и е като събирателен образ на всички възможни глезотии, които ще могат да си поръчват платежоспособните клиенти. Новости са карбоновият заден дифузер и „праговете“, декорирани с надписа „MSO”.
Каросерията на MSO 650S Coupe Concept е покрита със специална боя металик, наречена Agrigan Black. Тя е разработена от McLaren и постига наистина драматичен ефект благодарение на червените метални люспи, които променят цвета под различни ъгли, контрастирайки с матираните карбонови акценти (предния сплитер, въздухозаборниците, праговете и задния дифузер).
Интересно решение са праговете, които са доста натрапчиви, по цялата дължина и са истинско продължение на същата тема, видяна вече в 650S Coupe и Spider. Двигателният отсек също е подобрен и се е сдобил с лъскаво черен капак, като всички карбонови части са матирани. Поръчковия облик на MSO 650S Coupe Concept довършват специалните олекотени черни лети джанти, обути в гуми Pirelli P ZeroTM Corsa.
Карбонови са и спортните седалки, взети директно от състезателния McLaren P1™ и покрити с кожа в черен цвет с оттенъка на въглеродните влакна.
Засега изпълнението MSO 650S Coupe Concept е просто студия, чието намерение е да изследва интереса на купувачите. Специалните странични прагове и задният дифузер могат да бъдат поръчани за новия 650S и 12С, а цената на тези екстри съответно е около 6215 евро и 8805 евро.

 
Ключови думи:   Mclaren
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте