Fiat 500 се превръща в седемместен кросоувър

Общи 26 април 2013 | Speed-Press.com A- A+ 12265 посещения | без коментари

Fiat има намерение в предстоящите месеци да представи едновременно два нови модела: кросоувъра 500X и неговата седемместна версия на удължената база на 500XL. Според информация на Carscoops прототипите на моделите са вече готови и в момента се осъществяват пътни изпитания.
Известно е, че през юли по време на официалното представяне Fiat 500L, който към момента се явява най-просторната версия на Fiat 500, производителят едновременно ще покаже няколко изпълнения на новия модел. В частност, компанията показва версия за активен отдих, за извънградски пътувания, както и винтидж изпълнение на автомобила.

Fiat 500L с дължина 594 мм, широчина 153 мм и височина 175 мм е значително по-голям от стандартната версия на модела. Увеличен е пътният просвет на автомобила. Моделът ще бъде продаван в Европа с два бензинови агрегата с работен обем 0,9 и 1,4 л и турбо дизел с кубатура 1,3 л, а в Америкеа- само с бензинови мотори. Автомобилът е проектиран за петима пътници, но като опция в салона може да бъде монтиран и трети ред седалки.


Агенция Speed-Press

 
Ключови думи:   fiat, fiat 500, fiat 500l, speed press
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте