Тунинг за Audi RS 5

Общи 24 юни 2014 | Speed-Press.com A- A+ 13090 посещения | без коментари

Главната част от модификациите по Audi RS 5 са направени пред компютъра. Лаптоп е свързан през OBD-буксата с електрониката на двигателя, за да бъдат настроени оптималните количества гориво за оптимизираните обороти на двигателя. Така 4,2-литровият „осмак“ в RS 5 генерира 504 к.с. и максимален въртящ момент 478 Нм. За сравнение: заводски моделът от Инголщат развива 450 „коня“ и 430 Нм. Тунингованото Audi ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,5 сек и благодарение на премахването на електронното ограничение, и достига максимална скорост доста над 280 вместо стандартните 250 км/ч. От Senner обаче не издават колко точно е максималното темпо.
Тунинг за повече от 40 000 лв.
V8-моторът разполага с модифициран всмукателен тракт и специална ауспухова система с клапа за контролиране на звука. За по-добро поведение на пътя тунинг специалистите са заменили серийните електронно регулируеми амортисьори със стандартни колоувъри на Bilstein. 20-цолови лети джанти с широки близо 300 мм гуми на задната ос изпълват калниците на RS 5. Промените по външната част са съвсем фини. От Senner са фолирали хромираните рамки на прозорците и са поставили жълти акценти на предницата, задницата и спирачните апарати. Тунингът на колата излиза общо 46 000 лева. Агенция Speed-Press






 
Ключови думи:   Audi
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте