Разбулиха официално Renault Latitude у нас

Общи 16 февруари 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4428 посещения | без коментари

Официалната българска премиера на Renault Latitude се състоя вчера в столичния хотел Hilton. Ники Сотиров в компанията на балет „Арабеск”, както и Васил Петров, Кристиан Коев, Роберта и Руди представиха своето усещане за модела.
Автомобилът впечатлява с просторния си интериор и балансиран дизайн. Всяко пътуване на борда му се превръща в уникален момент. Доказателство за този комфорт е например напълно новият йонизатор, който пречиства въздуха и осигурява здравословен и успокояващ климат, пакет Relax с два аромата парфюм, както и шофьорска седалка с масажна функция, която масажира гърба на водача според избрания режим и интензитет.
Обзавеждането на Renault Latitude включва още впечатляваща гама аудио системи (3D Sound by Arkamys и Bose Sound System), както и вградени навигационни (Carminat TomTom и Carminat Bluetooth DVD), функция Bluetooth и възможност за дигитално свързване Plug & Music, сензори, подпомагащи паркирането отпред и отзад, както и камера за задно виждане, карта Renault „Свободни ръце”, автоматична паркинг спирачка, електрически панорамен покрив, електронен тризонов климатик и много други удобства, които ще ви накарат да забравите напълно умората по време на път.
Благодарение на мощните двигатели – като новия V6 dCi с мощност 240 к.с и използването на многозвенно задно окачване, инженерите са получили възможност да осигурят на пътуващите перфектно съчетание между комфорт и прецизно управление на автомобила.
Не бива да забравяме и щедрите размери на Latitude, които осигуряват просторна пътническа кабина, а пространството за коленете на пътуващите отзад е най-голямото в този клас – 253 мм.
Renault Latitude е разработен в рамките на алианса Renault-Nissan и в автомобила са използвани технически решения, доказали своята надеждност – ABS, антиблокираща система на спирачките, ESC, адаптивни въздушни възглавници, двойни сензори за страничен удар, круиз контрол с ограничител на скоростта, система за следене на налягането в гумите и биксенонови адаптивни фарове в завой.
И всичко това можете да получите на цена от 40 472 лв. с ДДС. V6 версията съответно ще ви струва 61 592 лв. с ДДС.
През май 2011 г. Renault Latitude ще е официален автомобил на Филмовия фестивал в Кан и на борда му ще се возят някои от най-големите звезди на световното кино, което е поредното доказателство за изключителността му.

 
Ключови думи:   3d sound, bluetooth, hilton, latitude, music, rdquo, renault, tomtom
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте