Майсторски умения с Peugeot 308

Общи 14 април 2014 | Speed-Press.com A- A+ 10015 посещения | без коментари

На 12 април София Франс Ауто, официалният вносител на Peugeot за България, отпразнува престижната титла „Автомобил на годината 2014 в Европа“, която новият 308 спечели. Хепънингът, с много музика и забавления, се проведе в комплекса на София Франс Ауто на бул. “Ботевградско шосе“ с участието на Peugeot Club-Bulgaria, клиенти, фенове на марката и журналисти.
Припомняме, че на 3 март 2014, в навечерието на 84-тия автомобилен салон в Женева, новият Peugeot 308 бе коронован с престижната титла „Автомобил на годината 2014“ в Европа.
Гостите на празника имаха възможност да тестват Peugeot 308 с различни двигатели и нива на оборудване и лично да се убедят в достойнствата на Автомобила на годината 2014 в Европа и да се насладят на удоволствието от шофирането на този изключителен представител на марката. Най-атрактивната част от събитието бе състезанието по „Майсторско шофиране с Peugeot 308“, в което участниците трябваше да преминат за най-кратко време по специално подредено трасе с конуси и змейки.
Нашият екип седна зад волана на 308 в изпълнение Allure и с двигател 1.6 е-Hdi с макс. мощност 115 к.с., съчетан с 6-степенна механична трансмисия. Този силов агрегат се отличава с изключително тиха работа. Стартовата цена за модела с тези мотор и трансмисия е 35 401 лв. с ДДС. Любопитното при разположението на контролните циферблати е, че оборотомерът и скоростомерът са с разменени места.
На първо място в майсторското управление на полигон с време 00:46.509 мин се класира Калин Филчев, на второ място е Христо Христов с време 00:50.975 мин, а челната тройка се допълва от Марио Бояджиев с време 00:51.147 мин. Участниците в надпреварата демонстрираха завидни шофьорски умения, благодарение на които Peugeot 308, моделът с най-малкия волан сред своите конкуренти, показа своя спортен характер.Видео

 
Ключови думи:   peugeot
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте