За 22-ри път Салон на кабриолета, купето и SUV в Париж

Общи 18 март 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2933 посещения | без коментари

Истинските почитатели на кабриолетите, купетата и високопроходимите автомобили SUV си дават среща следващата събота и неделя в залите на изложбения център Порт дьо Версай в Париж. В програмата през тази година е предвидена една много „british” експозиция, наречена CabrioShow. Салонът ще се състои на 26 и 27 март т.г..
Събитието извежда на авансцената три нишови категории автомобили, които почти винаги са запомнящи се или са забележителни за техните фенове. Тазгодишният салон в Париж ще покаже пред многолюдната публика не само последните новости на големите производители, но и модели на по-малки конструктори и индивидуални разработки. Посетителите ще имат възможност да видят отблизо последния SLK, малкото купе Hyundai Veloster, или пък Chevrolet Camaro Cabriolet иt Corvette Grand Sport 2011 (които са рядкост в Европа).
Особен интерес ще предизвикат експозициите на Volkswagen, Audi, BMW, Peugeot, Saab, Abarth, Lamborghini, както и Wiessman, Burton, Lotus, Caterham, Tesla, Westfield, Gilet, дори и Morgan!
Черешката на тортата тази година ще бъде ретроспективната екпозиция MG, с която ще бъде отбелязана 30-годишнината на MG Club France. Марката ще разкрие цялата си история с модели от 30- те до 2005 (когато окончателно приключи производството).
И всичко това в обкръжението на красиви модели и висша мода не само в автомобилната индустрия.

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте