Да легнеш в Bentley-то си

Общи 03 октомври 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7965 посещения | без коментари

Автомобилът в гаража ви е Bentley, часовникът на ръката – Breitling by Bentley, а диванът в хола върви в комплект с останалите два споменати аксесоара. Стилно, нали? Така е, защото Bentley пусна специална колекция от обзавеждане за дома. Меката мебел е вдъхновена от седалките в едноименните автомобили и е също толкова ексклузивна. Има ли смисъл да поясняваме, че цените са високи, а изработката – ръчна?

Колекцията е проектирана за обзавеждането на луксозни домове и офиси. В нея се преплитат традиционният и модерният дизайн с елементи на доста добра функционалност и чувственост.

Почти като в автомобилите от британската марка, въпрос на избор е дали ще облечете тези мебели в кожа, или фин светъл кашмир, а фурнирът от висококачествено орехово дърво е задължителен.

Цветовата гама варира от неутралните, но изискани оттенъци на слоновата кост до по-наситените нюанси на бежовото.

Диваните, шезлонгите и фотьойлите са изработени от Richmond, Madeley & Kendal са се погрижили за столовете и масите, брандирани от логото Bentley, Sherbourne & Kingsbridge – за скриновете, Harlow са направили масичката за кафе, а Canterbury са се погрижили за леглото.



 
Ключови думи:   bentley
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте