Автомобилите стават все по-съвместими с Apple

Общи 13 юни 2013 | Speed-Press.com A- A+ 9020 посещения | без коментари

Да имаш възможност да свържеш телефона си към новия си автомобил и той да възпроизвежда качената в смартфона ти музика или просто да го заредиш, нещо, което правиш често със съвременните смартфони и техните вечно изтощени батерии, e вече почти задължително условие, когато се сдобиваме с ново возило.
Нещата обаче не свършват дотук, тъй като Apple вече е подготвила още нещо, което предстои да бъде факт от 2014 г. Компанията представи новостите си на своята конференция в Сан Франциско. Добрата новина е, че Honda, Mercedes-Benz, Ferrari, Chevrolet, Infiniti, Kia, Volvo и други автомобилни производители вече ще предлагат пълна съвместимост с iOS 7 устройства от следващата година.
Още със свързването на iPhone към автомобила чрез специалния кабел, устройството се появява на дисплея в унисон с настройките на Apple. Все още не е отбелязано, но има доста автомобили, чиито екрани не са сензорни, така че ще ни е интересно да видим дали телефонът ще остане като тъч-пад за достъп до различните менюта, или автомобилите без тази възможност ще се окажат несъвместими с него.

 
Ключови думи:   apple, chevrolet, ferrari, honda, iphone, kia, mercedes benz, volvo
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте